Jong United Voetbaldagen in zomervakantie

De laatste week van de vakantie sluit je in stijl af!

Voetballen, voetballen, keepen. In de laatste week van de zomervakantie van 2017 staat Jong United weer paraat om in het Zeeuws-Vlaamse land leuke en leerzame voetbaldagen te verzorgen. Voetbal- en keeperstraining, voor kinderen vanaf 6 t/m 16 jaar. Uiteraard zijn de activiteiten in zowel Sas van Gent als Groede voor iedereen toegankelijk.

2 dagen de techniek bijschaven, je skills tonen in diverse partij- en toernooivormen, aan de gang gaan met diverse coördinatie-oefeningen én leuke voetbalspelletjes spelen: het zit allemaal in het pakket bij onze voetbaldagen. Wij werken veel met zogenaamde cogitrainingen. Trainingen waarbij het creatieve brein wordt getriggerd en waardoor voetbaloplossingen sneller worden gezien.

De doelmannen krijgen in de ochtend aparte trainingen. Zij gaan in de weer met alle facetten van het keepersvak en krijgen training van diverse ex-profkeepers en de betere doelmannen uit de regio!

Uiteraard krijg je tussen de middag een lunch voorgeschoteld. Uitbuiken doen we aan de hand van bijvoorbeeld een bingo én een voorlichting over voeding. Want iedereen wil toch weten wat nou de beste voeding is om een Ronaldo of Messi te worden? Wat drink je bijvoorbeeld het beste vóór een wedstrijd, en wat na de match…

De kosten bedragen €65, wil je een exclusief tenue (shirt met je naam erop, broek en kousen) dan betaal je €99. Voor een volwassenmaat wordt €10 extra in rekening gebracht. Leden (als je ooit hebt meegedaan aan onze trainingssessie op vrijdag) krijgen 10% korting!

www.jongunited.com