Algemeen nieuws

1 2 >

t

t

lees verder >

We zijn van start

Afgelopen week is de voorbereiding van het eerste elftal begonnen. In verband met de droogte is voor de eerste trainingen uitgeweken naar het kunstgrasveld in Terneuzen.

lees verder >
We zijn van start

AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Ook deze laatste moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen.

Aan de hand van een stappenplan voor verenigingen hebben wij onze vereniging AVG-bestendig gemaakt en hebben daarvoor inmiddels een zogenaamde AVG-verklaring ontvangen van de Stichting AVG voor Verenigingen.

Onderstaand treffen jullie verdere informatie aan hoe omgegaan wordt met Sportlink (incl. Wedstrijdzaken app) en welke keuze mogelijkheden jullie als lid van onze vereniging hebben.

Tot slot treffen jullie elders op onze website de Privacy Policy van onze vereniging aan.

Bestuur V.V. Zaamslag

lees verder >
AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

Privacy Policy

V.V. Zaamslag hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

lees verder >

1 2 >

Realisatie: TiDi Media