Algemeen nieuws

1 2 >

Spelerspasfoto

Vanaf 21 juni is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat je voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto hebt. Dit geldt voor alle veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

lees verder >

Denk mee over de toekomst van onze club!

Beste leden, vrijwilligers en supporters,

Bij deze nodigen wij u van harte uit voor de bijeenkomst VV Zaamslag in 2020.
Op deze avond willen we samen met u nadenken over de toekomst van onze club. In een interactieve bijeenkomst willen wij het onder andere hebben over:

lees verder >

Zomervoetbaldagen in Terneuzen & Groede

Ook met beachsoccer en straatvoetbal!

lees verder >
Zomervoetbaldagen in Terneuzen & Groede

AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Ook deze laatste moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen.

Aan de hand van een stappenplan voor verenigingen hebben wij onze vereniging AVG-bestendig gemaakt en hebben daarvoor inmiddels een zogenaamde AVG-verklaring ontvangen van de Stichting AVG voor Verenigingen.

Onderstaand treffen jullie verdere informatie aan hoe omgegaan wordt met Sportlink (incl. Wedstrijdzaken app) en welke keuze mogelijkheden jullie als lid van onze vereniging hebben.

Tot slot treffen jullie elders op onze website de Privacy Policy van onze vereniging aan.

Bestuur V.V. Zaamslag

lees verder >
AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

1 2 >

Realisatie: TiDi Media