Algemeen nieuws

ZORG WEER VOOR EEN CORRECTE EN HERKENBARE PASFOTO OP JE SPELERSPAS

Vanaf 21 juni is het weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor het begin van komend seizoen, maar uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.
Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app.

lees verder >
ZORG WEER VOOR EEN CORRECTE EN HERKENBARE PASFOTO OP JE SPELERSPAS

AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dat geldt zowel voor het bewaren in digitale bestanden als in mappen op een plank. Ook deze laatste moeten voortaan veilig worden opgeborgen zonder dat vreemden daar bij kunnen.

Aan de hand van een stappenplan voor verenigingen hebben wij onze vereniging AVG-bestendig gemaakt en hebben daarvoor inmiddels een zogenaamde AVG-verklaring ontvangen van de Stichting AVG voor Verenigingen.

Onderstaand treffen jullie verdere informatie aan hoe omgegaan wordt met Sportlink (incl. Wedstrijdzaken app) en welke keuze mogelijkheden jullie als lid van onze vereniging hebben.

Tot slot treffen jullie elders op onze website de Privacy Policy van onze vereniging aan.

Bestuur V.V. Zaamslag

lees verder >
AVG Privacy beleid V.V. Zaamslag

Privacy Policy

V.V. Zaamslag hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

lees verder >

Jong United Voetbaldagen in zomervakantie

Voetballen, voetballen, keepen. In de laatste week van de zomervakantie van 2017 staat Jong United weer paraat om in het Zeeuws-Vlaamse land leuke en leerzame voetbaldagen te verzorgen. Voetbal- en keeperstraining, voor kinderen vanaf 6 t/m 16 jaar. Uiteraard zijn de activiteiten in zowel Sas van Gent als Groede voor iedereen toegankelijk.

lees verder >
Jong United Voetbaldagen in zomervakantie
Realisatie: TiDi Media